Beautiful mountains in Corsica

Today was a beautiful day in the Corsica mountains. The kicking and feelings were relaxed today, 165 km leave some time to enjoy scenery. When the TDF cyclists were wondering about the bus that was stuck under the finish banner, we were sitting in a roadside café drinking coffee and eating ice cream.

There was some waterfall pool like a paradise in the inland, but we went to swim in the sea after we finished today’s kicking. Swimming would be nice during the kicking, but wet feet and groins could be a problem.

– Alpo –

Kaunista Korsikan vuoristoa

Tänään oli kaunis Korsikan vuoristopäivä. Rentoa menoa myöskin. 165km jättää aikaa hieman nautiskeluun. Kun pyöräilijät ihmettelivät Bastiassa jumittunutta bussia me istuimme tienvarsikahvilassa kaffella ja jäätelöllä.

Sisämaan joissa oli muutama paratiisimainen vesiputousallas, mutta käytiin kastautumassa vasta meressä maalin jälkeen. Uinti olisi kivaa matkalla mutta kosteat jalat ja nivuset saattaisivat olla ongelma.

– Alpo –

One Response to Beautiful mountains in Corsica

  1. Pete Hummers June 30, 2013 at 5:08 pm #

    Thanks for the updates. As an ex-bicycle racer I’m following the Tour on TV and it’s good to know the riders are following in your tracks.

Leave a Reply