Stage 11 – Mont Saint Michel

970957_554368411289234_926707606_nToday was 36 km time trial, mostly light downhills and tailwinds. It was an easy day for me, because Jarda has big blisters in his foot, so he can’t kick hard. Finish was at the famous monastery island in Mont Saint Michel. I and Michael went to walk there with Kickbike in the middle of Japanese and American tourists. The rest of the team wasn’t interested. Then we took a long nap. Tomorrow the start will be before six, because our accommodation is about s stone’s throw from the time trial route and Tour will close the streets in the morning.

On wednesday we have a little over 200 km flat and crosswind. Today everyone was tired and I think tomorrow we will see a well rested Kickbikers ready to start journey towards the Mont Ventoux with good spirit.

We also got more people to our team, Eric and PC from Holland joined our support team.

 

Etappi 11 – Mont Saint Michel

Tänään oli 36km aika-ajo alamäki- ja myötätuulivoittoisesti. Kun vielä Jardalla on niin isot rakot molemmissa jaloissa ettei voi potkia kovaa niin ei juuri itselle helpompaa potkupäivää voi kuvitella. Maali oli Mont Saint Michelin kuuluisalla luostarisaarekkeella. Käytiin Michalin kanssa taluttamassa Kickbikeja siellä japanilais- ja jenkkiruuhkassa. Muu joukkue ei jaksanut kiinnostua. Pitkät paivaunet ja huomenna lähtö ennen kuutta koska majoitumme sukanheiton päässä aika-ajoreitistä ja Tour sulkee kadut aamulla.

Tiedossa reilu 200 tasamaata ja sivumyötäistä. Tänään kaikkia väsytti kunnolla ja veikkaan sen näkyvän huomenna niin että on tullut lepoa riittävästi ja päästään aloittamaan neljän päivän matka kohti Mont Ventouxia hyvissä voimissa.

Eric ja PJ Hollannista liittyivät tukijoukkoihin.

– Alpo –

No comments yet.

Leave a Reply