Stage 13 – Today our Kickbikes rode easy

981358_555305831195492_1636957385_oI think that yesterday’s fatigue was of due to the rest day. And we didn’t have any supporters on the road, too.

Today our Kickbikes rode easy and we even took a coffee break during the ride, too. This morning was cloudy and cool and it was good for me. But these Middle European people dressed like they were in the Arctic.

We saw Zimovcak again during our break and we ate strawberries. With a twinkle in his eye, he said that he was almost depressed, because when racing with me yesterday, the speed was 37 km/h and he was still hearing kicking sounds behind him. His speedometer might be uncalibrated.

Today the scenery was like Kansas fields everywhere. Honza desided to leave his lawyer job and become a farmer. We said that his income and free time will decrease. But Honza tought that work time would be like a free time.

Now a good night’s sleep and tomorrow Christophe Quiniou from Lyon has organised for us good kicking company, accommodation and lunch.

 

Etappi 13 – Ja taas rullaa

Kyllä se oli niin että eilinen väsymys oli lepopaivan jälkeistä flegmaattisuutta. Ja nyt tuli mieleen ettei silloin ollut juuri kannustajiakaan tien varrella.

Tänään rullasi joukkueen pyörät rennosti. Käytiin kesken matkan kahvilassakin istuskelemassa. Aamu oli pilvinen ja viileä mikä itseäni auttoi tavattomasti, mutta näytti aiheuttavan aika arktisen pukeutumisen näille keskieurooppalaisille.

Zimovcakia nähtiin taas tauolla ja syötiin mansikoita. Sanoi pilke silmäkulmassa melkein masentuneensa eilen kun oli vauhtia 37 ja potkuäänet vain seurasivat. Taitaa olla miehen nopeusmittari kalibroimatta.

Maisema oli tänään Kansasmaista peltoa joka suuntaan. Honza päätti jättää lakimiehen hommat ja ruveta maanviljelijäksi. Varoitettiin että vähenee sekä tulot että vapaa-aika. Vastasi että työn voi laskea vapaa-ajaksi.

Nyt taas hyvät unet ja huomenna Christophe Quiniou Lyonista on järkännyt sekä potkuseuraa, majoituksen että ruokailun.

– Alpo –

2 Responses to Stage 13 – Today our Kickbikes rode easy

  1. hannu July 12, 2013 at 10:50 am #

    Hey,
    Last night a nice, long TV coverage in the Swedish TV sport news of the yellow team! Way to go!!

    Hannu

  2. Fabien July 12, 2013 at 7:07 pm #

    Hello Alpo, Tomorrow Mt Ventoux, I’m with you !! Fabien

Leave a Reply