Stage 15 – Mont Ventoux – Ce n’est pas Ventoux (part I)

Damn, I was really hungry, and it was quite cold, too. So, we ordered hot dogs and french fries from one of those moving kiosks on Ventoux. Hot dog was half a french bread with a big sausage inside. That was good. Then we walked to the summit and now we go to the camp, me and Rene. The others are still kicking.

In the morning, I and Rene started at a faster pace, because we wanted to kick up Mont Ventoux with Luc and Carolin. First part of the ascent we kicked with great cheering from the crowds, but then my right achilles tendon started feel bad, so I had to walk.

During the stage we met Yedoo’s 20 person group, who are kicking this stage in tree days.

 

Etappi 15 – Mont Ventoux – Ce n’est pas Ventoux (osa I)

Helvetti että oli nälkä, ja aika kylmäkin. Sitten pyydettiin yhdestä Ventouxille pystytetystä kiskasta hodari ja ranskalaiset. Hodari oli puolikas patonki jonka välissä tukevaa makkaraa. Niin sitä pitää. Käveltiin huippuun ja nyt matkalla leiriin. Siis minä ja Rene. Muut matkalla huipulle.

Lähdettiin aamulla Renen kanssa reippaammin matkaan tarkoituksena potkia Lucin ja Carolin kanssa ylös. Osa potkittiinkin hurjassa kannustuksessa mutta minulla oikea akillesjänne alkoi tuntumaan siltä että parempi vaihtaa kävelyyn vapaaehtoisesti.

Matkalla tavattiin myös Yedoon 20 hengen porukka joka potkii tämän etapin 3 päivässä. Tyopaikkaliikuntaa.

– Alpo –

One Response to Stage 15 – Mont Ventoux – Ce n’est pas Ventoux (part I)

  1. 1bubobubo July 14, 2013 at 6:35 pm #

    English please 🙂 please, please:-)

Leave a Reply