Constantem decorat honor

Champs Elysées was partly closed from traffic. This hasn’t happened earlier before the tour’s last day. We kicked slowly towards the Arc de Triomphe. We went once around in the roundabout. Then we did a lot of things: took pictures, hugged, drank champagne and more. Now we are sitting in the middle of the street and enjoying this evening. The weather is nice and soft, 24 celcius, a typical European summer evening.

 

Constantem decorat honor

Champs Elysées oli puoliksi suljettu kävelykaduksi. Ei ole kai ennen tapahtunut touria edeltävänä päivänä. Potkittiin hiljaa kuusi rinnakkain kohti riemukaarta. Yksi kierros liikenneympyrässä, loppukuvat, halaukset, skoolaukset ja muut. Nyt kavelykadun keskelle istumaan ja viettämään iltaa. Täällä on sellainen eurooppalainen 24 asteen pehmeä ilta.

– Alpo –

3 Responses to Constantem decorat honor

 1. Harry July 21, 2013 at 11:48 am #

  Onnittelut ! Uskomaton suoritus Alpo – nyt nautiskelkaa…..

  Congratulations and celebrations ! What a team – an oustanding performance.

  Cheers,

  Harry

 2. Jo July 21, 2013 at 3:51 pm #

  Congratulations to all of you!!!
  I never thought that it’s possible to finish a Tour de France on Kickbikes!

 3. Stephan Spinnrath July 22, 2013 at 11:31 pm #

  CHAPEAU!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply